Overzicht handige betaalde webshop software

U wilt uw webshop een professionele uitstraling geven en de software hiervoor moet makkelijk in gebruik zijn. Daarom gaat u op zoek naar software die aan al uw eisen zal voldoen. Hier ziet u enkele opties voor betaalde CMS Software

Intershop voor integratie van uw leveranciers

Intershop gebruikt u voor uw verkoop aan klanten (B2C) maar ook voor verkoop aan zakelijke partners (B2B). Voor B2C volstaat een basis installatie waarbij alle functies worden geïnstalleerd die nodig zijn voor de contacten met uw klant. Voor B2B kunt u tevens een klantenservice implementeren en een speciale service portal. Dit geeft aan dat Intershop gebruikt wordt voor de grote ondernemingen waar meer dan 40.000 online bestellingen kunnen worden verwerkt.

iVENDI met verschillende templates

iVendi heeft een pakket waarmee u direct een webshop heeft met een professionele uitstraling. Door de verschillende templates kunt u een passende kiezen waarmee u uw webshop kunt presenteren. En wilt u uw klanten voorzien van een periodieke nieuwsbrief, dan is iVendi voor u een optie om niet aan voorbij te gaan. Zo houdt u uw klanten goed op de hoogte van alles wat u te bieden heeft. Tevens is voorraadbeheer in dit pakket en is het meertalig in te stellen.

Hybris voor compatibiliteit met smartphone en tablet

De huidige commercie maakt veel gebruik van de smartphone en tablet. Ook voor deze nodes is het dus van belang dat de webshop compatibel is. Daarom moet mijnwebwinkel niet alleen kunnen presteren op de computer, maar ook op de smartphone en tablet. Hybris software heeft hierin voor u de oplossing die het mogelijk maakt om te zoeken en te navigeren in uw webshop.

Kies uw pakket

Als u precies weet wat u met uw webshop wilt bereiken is het makkelijker om het juiste pakket te kiezen. Weet dus wat uw doel is en kies daarna het pakket.