Gratis webshop software

Open Source software is gratis software waarmee u uw nieuwe webshop kunt realiseren. Hiervan zijn er verschillende soorten waarvan wij u met enkele laten kennismaken.

WordPress en Magento

De meest gebruikte gratis software voor het bouwen van een webshop zijn WordPress en Magento. Beide hebben de wensen van de gebruiker in het vizier, maar beide gaan ook uit van de wensen van de klanten. Voor hen moeten producten zo snel mogelijk te vinden zijn en op een zo eenvoudig mogelijk manier te bestellen. Alleen op deze manier weet u met uw gratis webshop dat u uw klanten zult behouden en nieuwe klanten zult mogen verwelkomen.

Zen cart, gebruiksvriendelijk en gratis

Omdat deze software is ontwikkeld door onder andere winkeliers is het software die voldoet aan de eisen van de winkeliers. Zij weten wat zij nodig hebben en hebben al hun wensen door ontwerpers laten ombouwen tot een gratis softwarepakket. Hierbij gaat het er vooral om dat het eenvoudig moet zijn, geen ingewikkelde codes en dus gebruiksvriendelijk. Met verschillende templates maak je met Zen Cart al snel een webshop die aan uw eisen voldoet.

Joomla met iDeal plugin

Tot slot noemen we nog Joomla, de laatste jaren steeds populairder geworden open source CMS software. Ook hiermee kunt u een gratis webshop starten door het VirtueMart component. Hiermee maakt het uw webshop overzichtelijk en kunt u op een eenvoudige manier nieuwe producten toevoegen. Tevens kunt u hiermee betaalmethodes toevoegen zoals Pay-pal, iDeal en de creditkaart.

Kies en begin

Een eigen webshop starten geeft u tegenwoordig de kans om uw producten op een eenvoudige manier te verkopen. Dit wordt u makkelijker gemaakt door de verschillende gratis webshop software. Weet u wat u met uw webshop wilt bereiken, dan kunt u snel aan de slag met de voor u passende software.