Een goede webshop klantenservice

klantenserviceWanneer mensen gaan zoeken naar producten of diensten dan zoeken ze online de meest betrouwbare partij uit. Het hebben van een 0900 nummer als webshopondernemer helpt hier zeer zeker bij. Dankzij een goed bereikbare klantenservice heeft u als ondernemer een streepje voor op uw directe concurrenten. Zo maakt u net even dat verschil met een webshop met alleen een contactformulier en kunnen uw potentiële klanten altijd bij u terecht.

 

Met een eigen nummer een betrouwbare uitstraling

Het is niet alleen handig voor uw klanten dat u bereikbaar bent, maar het komt ook nog eens een betrouwbaar over. Dit kan het verschil zijn tussen een conversie of geen conversie. Als u een goed geoliede service voor uw klanten heeft dan betaald dit zicht altijd terug. Een 0900 telefoonnummer geeft uw organisatie bovendien een landelijke uitstraling.

Een persoonlijke benadering

Voor klanten voelt het goed aan als er een echt contactmoment kan plaatsvinden. Mailen is goed, maar een stuk afstandelijker dan bellen. Tijdens het bellen kunnen dan ook sneller problemen opgelost worden dan via de mail. Ook kan het er voor zorgen dat in sommige situaties klanten sneller tevreden zijn, dan via een mailtje. Alle grote ondernemingen stappen dan ook over op een 0900 telefoonnummer.

Tarieven bellen voor klanten

Bellers mogen nooit meer dan maximaal 1 euro naast de gebruikelijke belkosten betalen. Dit maakt het bellen overzichtelijk en betaalbaar voor klanten. Dit tarief kan tot het maximum zelf bepalen worden door een ondernemer. Zo kunt u de kosten van het gebruik van dit nummer bekostigen. Het is een kleine investering, maar een grote stap voor uw onderneming. U zult nu altijd goed bereikbaar zijn met een betrouwbaar nummer voor uw klanten en potentiële klanten. Het is eenvoudig om een 0900 telefoonnummer aan te vragen.

Bron foto: www.spyghana.com