De voordelen van een webshop in WordPress

Zonder kennis van codes en scripttalen kunt u snel en simpel een webshop starten met de CMS software WordPress. Op een eenvoudige manier is deze te installeren waarna u direct kunt kiezen voor een eigen thema. Hiermee is de presentatie gereed en kunt u het aanvullen aan de hand van eenvoudige richtlijnen. Met een spelling en grammatica controle en automatisch opslaan als u tekst invoert is de tekst leesbaar en raakt u nooit iets kwijt.

Presentatie met foto’s en video’s

Door simpelweg een afbeelding of video naar de webshop te slepen zal het direct zichtbaar zijn op uw site. Deze “drag-and-drop” functie kunt u ook gebruiken voor muziek en documenten. Moeiteloos wordt alles op de juiste webpagina gezet. En alles wordt gestructureerd opgeslagen zodat het ook weer makkelijk terug te vinden is. De WordPress webshop is niet alleen voor de bezoekers een plezier om naar te kijken, maar ook voor u om er mee te werken.

Uw webshop aanpassen via smarpthone

De webshop is on line, u bent op weg naar een afspraak. Ineens herinnert u zich dat u nog iets moest aanpassen. Geen probleem , WordPress heeft applicaties voor verschillende technologieën waaronder IOS en Androïd. Met uw smartphone of tablet kunt u uw aanpassingen doen en uw webshop weer helemaal up to date maken. En heeft uw smartphone niet het juiste besturingssysteem, dan kun u het bericht ook via e-mail plaatsen op de site.

Een webshop via WordPress is een webshop op maat

Alles is op orde, uw plannen voor een webshop kunnen gerealiseerd worden met de software van WordPress. Snel, eenvoudig en vanaf verschillende locaties is de shop altijd aan te passen en heeft u overal controle over uw eigen webshop. Uw webshop is gereed, u bent klaar voor lancering.