De voordelen van een webshop in Magento

Een gratis webshop starten wordt door verschillende CMS software pakketten steeds makkelijker gemaakt. Dit zijn speciale pakketten waarmee u de presentatie, de inhoud en de publicatie kunt automatiseren. Eén daarvan is Magento. De presentatie van de webshop wordt één keer ingesteld, hierna kunt u de inhoud van uw webshop op een eenvoudige manier zelf wijzigen.

Magento als u groei verwacht
Magento is software die vooral geschikt is als u uitgaat van de groei van uw webshop. U kunt klein beginnen, maar het pakket is er op voorbereid dat uw shop gaat groeien. Ook is dit een ideaal pakket als u meerdere webshops wilt onderhouden. Het is er zo op gebouwd dat alles overzichtelijk is terug te vinden waarbij u ook kunt filteren op prijs of kiezen voor een weergave op categorie.

Uitbreiding door verschillende modules
Niet iedere webshop is hetzelfde. Met Magento kunt u niet alleen uw presentatie zelf invullen, maar u kunt door middel van verschillende modules het pakket uitbreiden of juist kleiner maken. Zo maakt u een webshop op maat en kunt u uw eigen functionaliteiten bouwen en beheren door een eenvoudige code in te geven. Heeft u deze module niet nodig dan schakelt u deze code gewoon uit waardoor uw webshop geen vertraging heeft tijdens het opstarten. Denk hierbij aan een module voor acties en kortingen, eventuele verzendkosten en rapportages.

Uw Magento webshop moet goed te vinden zijn
Naast de functionele voordelen van deze software geeft deze ook vele mogelijkheden voor de juiste vindbaarheid in de zoekmachines. Als u namelijk een webshop start is het van groot belang dat uw toekomstige klanten deze kan vinden. Door optimale SEO wordt dit mogelijk gemaakt. Magento geeft u hierin handige tips als u zelf uw URL of Meta-file in wilt geven.

De start van uw webshop
Uw voorraad is geordend, uw Magento webshop is gebouwd. Het is de hoogste tijd om uw “winkel” te openen.